2013 Diakonia Fagaras. Toate Drepturile Rezervate

Ce servicii oferim?

-  gazduirea, ingrijirea si reabilitarea persoanelor cu handicap
-  servicii de recuperare a starii de sanatate psihomotrice si de dezvoltare a abilitatilor manuale
-  activitati terapeutice individuale si de grup (ergoterapie)
-  suport emotional si consiliere psihologica
-  educare, socializare, terapie ocupationala
-  insertie profesionala

      Suferind de un retard neuropsihomotor sever a fost nevoie de mult sprijin si din partea angajatelor. Ele au devenit pentru mine familia mea care m-a invatat sa-mi castig autonomia si respectul de sine. Am invatat si o "meserie" - lucrez la un razboi de tesut din cadrul atelierului protejat.

   Ma numesc Nicoleta si am 21 de ani. Locuiesc in Caminul "Canaan", de la infiintarea acestuia, din 1993. Cand am venit aici aveam 4 ani si jumatate si nu ma descurcam deloc de una singura.
  
    Ma simt implinita, dar sa stiti ca mai am o multime de vise! Unul dintre ele tocmai s-a implinit, m-am mutat intr-o casa mare, frumoasa, colorata ca in basme, cu deschideri spre "noi orizonturi" de unde imi vad cu alti ochi calea.

Implica-te!   Viitorul lor depinde si de tine!
Care este scopul nostru?
    Scopul nostru este ca fiecare copil si tanar din caminul Canaan sa fie protejat si incurajat. Copiii si tinerii cu handicapuri severe au nevoie de ingrijire si stimulare intensiva, ca sa-si poata dezvolta simturile si abilitatile si conform propriilor posibilitati sa dobandeasca un grad mai mare de autonomie.